..sitä ilman on vaikea elää, se kertoo sen mitä sinun tulee tietää, ilman sitä et ole ajan tasalla, saat vieroitusoireita tai stressaavia tuntemuksia jos et pääse siihen pitkään aikaan käsiksi, useat ihmiset käyttävät sitä säännöllisesti ainekin jossain vaiheessa elämäänsä ja se on tarpeellinen! Niin. Se on sähköposti ja ikioma sähköpostiosoite.

Sähköpostiviestin virallisuus on asia, jonka olen opintojeni aikana oppinut. Sähköpostiviesti on nimetyltä lähettäjältä nimetylle vastaanottajalle tarkoitettu kirje, mustaa valkoisella, jonka virallisuutta tai sitovuutta ei tulisi vähätellä. Sähköpostit ovat tallennettavissa, ne kelpaavat todistusaineistona esimerkiksi rikoksia tutkittaessa, ja ne ovat hyödyllisiä. Sähköpostittelussa ei mielestäni kannata leikkiä eli lähetellä hupiviestejä. Pikaviestimet, vaikkapa chatit tai mese ovat tällaiseen toimintaan sopivampia!

Sähköpostin etu viestinnässä on se, että sen avulla voi lähettää isojakin tiedostoja  suurelle ryhmälle kerrallaan. Sähköposti on myös hyvin nopea viestintäkanava, helppokäyttöinen ja lähes jokaisen käytettävissä. Sähköpostiosoitetta melkeinpä vaaditaan nykypäivän virtuaalimaailmassakin liikkuvalta ihmiseltä. Eihän tätä blogia ja blogitunnuksianikaan olisi syntynyt ilman sähköpostiosoitettani, johon tunnuksen vahvistus lähetettiin, vieläpä salaman nopeasti.

Kiitos sinulle joka loit sähköpostin! Toivoisin vaan suurempia tilavuuksia ilmaisiin sähköpostilaatikoihin..